Menu
Your Cart

ТАБЛЕТИ ЗА ЦРТАЊЕ

Pen Tablet Deco Fun XS Pen Tablet Deco Fun XS
Ново
Бренд: XP-PEN Шифра: 599877775
 • Таблет чувствителен на притисок
 • 182.4 x 134.7 mm (4.8 x 3.0 in)
 • Pen pressure levels: 8192
1,710ден.
Pen Tablet Deco Mini 4 Pen Tablet Deco Mini 4
Ново
Бренд: XP-PEN Шифра: 599871054
 • Таблет чувствителен на притисок
 • 101.6 x 76.2 mm (4.0 x 3.0 in)
 • Pen pressure levels: 8192
1,990ден.
Pen Tablet Deco Fun S Pen Tablet Deco Fun S
Ново
Бренд: XP-PEN Шифра: 599877774
 • Таблет чувствителен на притисок
 • 210.5 x 159.8 mm (6.3 x 4.0 in)
 • Pen pressure levels: 8192
2,290ден.
Pen Tablet One Small
Ново
Бренд: Wacom Шифра: 599866452
 • Таблет чувствителен на притисок
 • 152.0 x 95.0 mm (6.0 x 3.7 in)
 • Pen pressure levels: 2048
2,290ден.
Pen Tablet Deco Fun L Pen Tablet Deco Fun L
Ново
Бренд: XP-PEN Шифра: 599877773
 • Таблет чувствителен на притисок
 • 315.0 x 222.9 mm (10.0 x 6.72 in)
 • Pen pressure levels: 8192
3,490ден.
Pen Tablet Intuos S Pen Tablet Intuos S
Ново
Бренд: Wacom Шифра: 43500
 • Таблет чувствителен на притисок
 • 152.0 x 95.0 mm (6.0 x 3.7 in)
 • Pressure Levels: 4096
4,190ден.
Pen Tablet Intuos S Pen Tablet Intuos S
Ново
Бренд: Wacom Шифра: 43501
 • Таблет чувствителен на притисок
 • 152.0 x 95.0 mm (6.0 x 3.7 in)
 • Wireless; Bluetooth
 • Pressure Levels: 4096
 • Време на континуирано работење 15h
4,270ден.
Pen Tablet Deco Pro Small Pen Tablet Deco Pro Small
Ново
Бренд: XP-PEN Шифра: 599877776
 • Таблет чувствителен на притисок
 • 230.76 x 13.2 mm (9.0 x 5.0 in)
 • Pen pressure levels: 8192
 • Resolution: 5080 LPI
5,710ден.
Pen Tablet Intuos M Pen Tablet Intuos M
Ново
Бренд: Wacom Шифра: 43502
 • Таблет чувствителен на притисок
 • 216.0 x 135.0 mm (8.5 x 5.3 in)
 • Wireless; Bluetooth
 • Pressure Levels: 4096
 • Време на континуирано работење 15h
6,580ден.
Artist Display 16 2nd Gen Artist Display 16 2nd Gen
Ново
Бренд: XP-PEN Шифра: 599877783
 • 15,4" IPS FHD
 • Pen pressure levels: 8192
 • Resolution: 5080 LPI
 • Contrast Ratio: 1000:1
 • Brightness: 350 cd/m2
 • Response Rate: 12 ms
23,550ден.
Inovator 16" Inovator 16"
Ново
Бренд: XP-PEN Шифра: 599871839
 • 16" IPS FHD
 • Pen pressure levels: 8192
 • Resolution: 5080 LPI
 • Contrast Ratio: 1200:1
 • Brightness: 250 cd/m2
 • Response Rate: 16 ms
27,720ден.
Wacom Cintiq Pro 24 UHD Wacom Cintiq Pro 24 UHD
Ново
Бренд: Wacom Шифра: 44886
 • 23,6" IPS UHD
 • Pen pressure levels: 8192
 • Resolution: 5080 LPI
 • Contrast Ratio: 1000:1
 • Brightness: 350 cd/m2
 • Response Rate: 12 ms
111,000ден.
Прикажи 1 до 12 од 13 (2 Страна(и))