Menu
Your Cart

ТАБЛЕТИ

Amazon Fire HD 8 2020 Amazon Fire HD 8 2020
Нема на залиха
Бренд: Amazon Шифра: 599871068
 • 8.0" IPS LCD
 • 800 x 1280px
 • 32GB; 2GB
 • Quad-core CPU
 • 2MP; 2MP
5,130ден.
Lenovo Tab M8 (4th Gen)
Нема на залиха
Бренд: Lenovo Шифра: 599879068
 • 8" IPS LCD
 • 800 x 1280px
 • 10-point Multi-touch
 • Quad-core CPU
 • 32GB; 3GB
 • 5MP; 2MP
 • 5100mAh
5,570ден.
Бренд: Blackview Шифра: 599876958
 • 8.0" HD IPS 1280x800
 • 32GB; 3GB
 • 4G LTE
 • 4-јадрен CPU
 • 5.0MP; 2.0MP
 • 5580mAh
5,710ден.
Бренд: Blackview Шифра: 599876957
 • 8.0" HD IPS 1280x800
 • 32GB; 3GB
 • 4G LTE
 • 4-јадрен CPU
 • 5.0MP; 2.0MP
 • 5580mAh
5,710ден.
Бренд: Blackview Шифра: 599876959
 • 8.0" HD IPS 1280x800
 • 32GB; 3GB
 • 4G LTE
 • 4-јадрен CPU
 • 5.0MP; 2.0MP
 • 5580mAh
5,720ден.
Blackview Tab 6 Kids Blackview Tab 6 Kids
Нема на залиха
Бренд: Blackview Шифра: 599876965
 • 8.0" HD IPS 1280x800
 • 32GB; 3GB
 • 4G LTE
 • 4-јадрен CPU
 • 5.0MP; 2.0MP
 • 5580mAh
6,480ден.
Blackview Tab 6 Kids Blackview Tab 6 Kids
Нема на залиха
Бренд: Blackview Шифра: 599876966
 • 8.0" HD IPS 1280x800
 • 32GB; 3GB
 • 4G LTE
 • 4-јадрен CPU
 • 5.0MP; 2.0MP
 • 5580mAh
6,480ден.
E-Book Reader PocketBook E-Book Reader PocketBook
Нема на залиха
Бренд: PocketBook Шифра: 599879897
 • 6.0" display
 • 758 x 1024
 • 8GB
 • Battery: 1300 mAh
 • Platform (OS): Linux 3.10.65
6,990ден.
Lenovo Tab M9
Нов модел
Бренд: Lenovo Шифра: 599880849
 • 9" IPS LCD
 • 800 x 1340px
 • Octa-core CPU
 • 64GB; 4GB
 • 8MP; 2MP
 • 5100mAh
6,990ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 23061
 • 8.0" HD (1280x800)
 • 10-point Multi-touch
 • 32GB; 3GB
 • 4G LTE
 • 4-јадрен CPU
 • 5.0MP; 2.0MP
 • 5100mAh
7,000ден.
Blackview Tab 12 Blackview Tab 12
Нема на залиха
Бренд: Blackview Шифра: 599877669
 • 10.1" FHD+ IPS
 • 1920x1200
 • 64GB; 4GB
 • 4G LTE
 • 8-јадрен CPU
 • 13.0MP; 5.0MP
 • 6580mAh
8,140ден.
E-Book Reader PocketBook Touch E-Book Reader PocketBook Touch
Нема на залиха
Бренд: PocketBook Шифра: 599879896
 • 6.0" display
 • 758 x 1024
 • 8GB
 • Battery: 1500 mAh
 • Platform (OS): Linux 3.10.65
8,150ден.
Kindle Paperwhite 10th Gen
Нема на залиха
Бренд: Kindle Шифра: 599879160
 • 6.0" Amazon display
 • 8GB;
 • 6 недели со едно полнење
 • VoiceView screen reader
8,150ден.
Blackview Tab 12 Blackview Tab 12
Нема на залиха
Бренд: Blackview Шифра: 599877668
 • 10.1" FHD+ IPS
 • 1920x1200
 • 64GB; 4GB
 • 4G LTE
 • 8-јадрен CPU
 • 13.0MP; 5.0MP
 • 6580mAh
8,300ден.
Lenovo Tab M9
Нов модел
Бренд: Lenovo Шифра: 599880851
 • 9" IPS LCD
 • 800 x 1340px
 • Octa-core CPU
 • 64GB; 4GB
 • 8MP; 2MP
 • 5100mAh
 • GSM / HSPA / LTE
8,490ден.
од 1 до 15 | вкупно: 19 производи (2 Страни)