Menu
Your Cart

ТАБЛЕТИ ЗА ЦРТАЊЕ

Pen Tablet Intuos M Pen Tablet Intuos M
Ново
Бренд: Wacom Шифра: 43502
  • Таблет чувствителен на притисок
  • 216.0 x 135.0 mm (8.5 x 5.3 in)
  • Wireless; Bluetooth
  • Pressure Levels: 4096
  • Време на континуирано работење 15h
6,580ден.
Прикажи 1 до 1 од 1 (1 Страна(и))