Menu
Your Cart

Lenovo

Бренд: Lenovo Шифра: 16760
Тип на екран LED Екран 7" Резолуција 1024x600pixel Процесор Quad Core Меморија 1 GB Интерен капацитет 16GB Оперативен Систем Android ..
4,530ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 16761
Тип на екран IPS Екран 8" Резолуција 1280x800pixel Процесор Quad Core Меморија 1 GB Интерен капацитет 16GB Оперативен Систем Android ..
5,990ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 14145
Тип на екран LED Екран 10,1" Резолуција 1280x800pixel Процесор Quad Core Меморија 2GB Интерен капацитет 32GB Оперативен Систем Windows ..
14,290ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 13847
Тип на екран IPS Екран 6,4" Резолуција 2560x1440pixel Процесор Octa Core Меморија 4GB Интерен капацитет 64GB Оперативен Систем Android ..
29,400ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 13124
Тип на екран IPS Екран 10" Резолуција 1280x800pixel Процесор Quad Core Меморија 1 GB Интерен капацитет 16GB Оперативен Систем Android ..
7,990ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 14518
Тип на екран IPS Екран 10" Резолуција 1280x800pixel Процесор Quad Core Меморија 2GB Интерен капацитет 16GB Оперативен Систем Android ..
8,420ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 14097
Тип на екран IPS Екран 7" Резолуција 1024x600pixel Процесор Quad Core Меморија 1 GB Интерен капацитет 8GB Оперативен Систем Android ..
5,990ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 13367
Тип на екран IPS Екран 8" Резолуција 1280x800pixel Процесор Quad Core Меморија 2GB Интерен капацитет 16GB Оперативен Систем Android ..
6,990ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 13844
Тип на екран IPS Екран 8" Резолуција 1280x800pixel Процесор Quad Core Меморија 2GB Интерен капацитет 16GB Оперативен Систем Android ..
8,990ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 15084
Тип на екран IPS Екран 7" Резолуција 1024x600pixel Процесор Quad Core Меморија 1 GB Интерен капацитет 16GB Оперативен Систем Android ..
4,810ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 13973
Тип на екран IPS Екран 10,1" Резолуција 1920x1200pixel Процесор Quad Core Меморија 4GB Интерен капацитет 64GB Оперативен Систем Windows ..
36,910ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 13054
Тип на екран IPS Екран 10,1" Резолуција 1280x800pixel Процесор Quad Core Меморија 1 GB Интерен капацитет 16GB Оперативен Систем Android ..
12,240ден.
Прикажи 1 до 12 од 15 (2 Страна(и))